Skip to main content

Kaspersky Next
EDR Foundations

Pojednostavljena nenadmašna zaštita krajnjih točaka za vaše poslovanje.

Rješenje za kibernetičku sigurnost kojim se lako upravlja i koje štiti vaše poslovanje od ransomwarea, zlonamjernog softvera bez datoteka i novih prijetnji.
  • Napredna zaštita krajnje točke. Nadzire svaki uređaj na vašoj mreži radi potpune pokrivenosti sustava.
  • Bitne sigurnosne kontrole. Nudi potpuni pristup širokom rasponu snažnih zaštitnih alata putem intuitivne konzole.
  • Analiza temeljnog uzroka. Pruža duboko istraživanje kibernetičkih napada omogućujući potpunu procjenu vektora i odgovor.

Zašto je Kaspersky Next EDR Foundations
pravi izbor za vaše poslovanje?

Kaspersky Next EDR Foundations vašem poslovanju pruža pouzdanu, pouzdanu i pristupačnu platformu za kibernetičku sigurnost.
Stručnost kojoj vaša tvrtka može vjerovati

Tijekom posljednjeg desetljeća Kaspersky se stalno nalazio u Top 3 ljestvici među neovisnim testovima kibernetičke sigurnosti i spriječio prijetnje milijunima izvora podataka

Fleksibilna upravljačka ploča

Nudeći implementaciju u oblaku i na licu mjesta, naša prilagodljiva kontrolna ploča čini upravljanje i povećanje sigurnosti jednostavnim, brzim i bezbolnim

Pristupačno sigurnosno rješenje

Dobivate pristup najjačim alatima za analizu napada na razini poduzeća u industriji koji mogu zaštititi vaše poslovanje, a sve to unutar vašeg proračuna

Značajke

Prednosti Kaspersky Next EDR Foundations
Zaštitite svoje poslovne sustave od širokog niza naprednih trajnih prijetnji uz zaštitu od zlonamjernog softvera na razini poduzeća, zaštitu od ransomwarea i stalno praćenje krajnjih točaka.

Pouzdano sigurnosno rješenje
Kada je u pitanju vaš posao, povjerenje je bitno. Kaspersky se redovito dokazuje kao pouzdan od strane najuglednijih laboratorija za testiranje antivirusnih programa u svijetu.

Podignite svoju sigurnost na višu razinu
Kaspersky Next naša je linija proizvoda sljedeće generacije izgrađena za zaštitu od napada današnjih sofisticiranih i novih kibernetičkih prijetnji.

Dostupne licence

Proizvod možete naručiti u obliku:

Digitalna licenca

  • za od 5 do 499 uređaja

  • u trajanju 1, 2, 3, 4 ili 5 godine

Cloud konzola


Bez obzira trebate li snažnu zaštitu krajnje točke, bitnu EDR tehnologiju ili ste spremni zadubiti u XDR, prilagodljiva i robusna zaštita u oblaku Kaspersky Next udaljena je samo nekoliko klikova.

Pomoć pri kupnji

Ne znate koji je proizvod najbolji izbor za Vas?

Javite nam se s povjerenjem i preporučit ćemo Vam proizvod koji najbolje odgovara Vašim potrebama.